Wakeboarding ja SUP-Lautailu aktiviteetit Imatra

Wake + 1

50€ /hlö/h

Wake + 1 on oikea valinta kaikille ryhmille, jotka tahtovat tulla ottamaan wakeboardingin haltuun omalla porukalla (polttarit, virkistyspäivät ja kaveriporukat), sekä samalla harrastaa omatoimisesti SUP-lautailua, vesipolkupyöräilyä, sähkömaastopyöräilyä tai vaikka rentoutuskelluntaa Vuoksessa. Varatessa voit valita yhden lajin, jolloin wake parkilla teitä odottaa kaapeliradan lisäksi varusteet valitsemaanne lajiin.

Wake + 1:ssä on privaatti waken tapaan operaattori teidän kanssa koko ajan mukana. Alussa katsotaan varusteet ja perusasiat, jonka jälkeen lähdetään vesille. Operaattori säätää portaattomasti vetolaitteen nopeutta, joka tekee oppimisesta nopeaa. Eli heti ei tarvitse mennä kovaa jos ei halua ?

Yksi privaattitunti vetää 4 henkilöä, eli vaikka kahdeksan henkilön ryhmälle Wake Park Imatra varataan kahdeksi tunniksi jne.

Privaattitunnit sisältävät aina kaikki varusteet, joten osallistujilla täytyy olla mukana vain pyyhe ja märkäpuvun alle puettavat uimavaatteet. Käytössämme on märkäpuvut, jotka pitävät sinut lämpimänä vaikka keli olisi mikä!

Huom! Wake Park Imatra on kesällä säännöllisesti auki. Mikäli sinulla ei ole ryhmää privaattitunnille voit varata oman aikasi ajanvarauskalenterista. Vaikka tulisit yksin sisältää wakelippu aina operaattorin opetuksen wakeboardingin saloihin.

Lisäksi voit kysyä Saunalauttaa kesäpäivän tukikohdaksi laituriin, tai lähteä ryhmällänne eksoottiselle saunalauttaristeilylle Vuoksen kauniisiin maisemiin. Saunalautan hinnasto löytyy saunalauttaimatra.fi

Rentoutuskellunta Vuoksessa 30€/hlö eli wake + 1 hinta rentoutuskellunnalla on 60€.

Paikka: Wake Park Imatra, Varpasaaressa

Kesto: 1 tunti – koko päivä

Aika:  Sulan veden aikaan

Osallistujamäärä: 4-30 hlö. Alle 4hlö privaattitunnit mahdollisia, mutta minimilaskutus 4hlö.

Ohjaajat: Wake Park Imatran ammattioperaattorit

Retken vaativuus: Soveltuu kaikille

Hintaan sisältyy: Wake park omaan käyttöön, kaikki varusteet, ohjaus ja yksi lisävaruste (SUP-laudat, vesipolkupyörät, täysjousitettu sähkömaastopyörä, kelluntapuku (rentoutuskellunta Vuoksessa)).