Private wakeboarding aktiviteetit @ Wake Park Imatra

Privaatti Wake

35€ /hlö/h
Minimi laskutus 4hlö

Private Wakeen on loistava valinta ryhmällenne, olipa kyseessä polttarit, virkistyspäivät tai kaveriporukan hauskanpito!

Private Wakessa meidän kokenut operaattorimme on aina rinnallasi. Aluksi käymme läpi varusteet ja perusteet, jonka jälkeen suuntaamme vesille. Operaattorimme säätää vetolaitteen nopeutta portaattomasti, tehostaen oppimiskokemustasi. Sinun ei tarvitse huolehtia liian kovasta vauhdista – meillä voit edetä omassa tahdissasi!

Yhdellä privaattitunnilla voi vesiurheilusta nauttia aina neljä henkilöä, joten varatessasi kaksi tuntia, vesille mahtuu kahdeksan hengen porukkasi hallitsemaan Varpalahden vesistöä.

Privaattitunnit sisältävät kaikki tarvittavat varusteet, joten osallistujien tarvitsee tuoda mukanaan vain pyyhe ja uimavaatteet, mahdollisen märkäpuvun alle. Meillä on käytössä märkäpuvut, jotka pitävät sinut lämpimänä, oli sää sitten millainen tahansa!

Muistathan, että Wake Park Imatra on avoinna säännöllisesti kesäisin. Jos sinulla ei ole omaa ryhmää privaattitunnille, voit varata oman aikasi ajanvarauksen kautta. Ja vaikka tulisitkin yksin, wakelippusi sisältää aina operaattorin opetuksen, joka johdattaa sinut wakeboardingin jännittävään maailmaan. Tule mukaan ja koe unohtumaton seikkailu vedellä!

Paikka: Wake Park Imatra, Varpasaaressa

Kesto: 1 tunti – koko päivä

Aika:  Sulan veden aikaan

Osallistujamäärä: 4-30 hlö. Alle 4hlö privaattitunnit mahdollisia, mutta minimilaskutus 4hlö.

Ohjaajat: Wake Park Imatran ammattioperaattorit

Hintaan sisältyy: Wake park omaan käyttöön, kaikki varusteet, ohjaus.