Kesäpäivä keitaalla

95€ /hlö
Harrasta, rentoudu ja ota kesäpäivästä kaikki irti!

Kesäpäivä keitaalla on varmasti Etelä-Karjalan hauskimmat aktiviteetit sisältävä paketti virkistyspäivien ja polttareiden iloksi! Tässä paketissa koko Wake Park Imatra on varattu teidän privaattikäyttöön. Wake parkin lisäksi kaikki aktiviteetit on käytössä. Löytyy SUP-lautoja, vesipolkupyöriä ja sähkömaastopyöriä, joissa rullaa jatkuvasti ohjattuja retkiä (kerralla käynnissä yksi ohjattu retki). Päivä on rakennettu siten, että jokainen osallistuja voi oman fiiliksen mukaan harrastaa. Osa kokeilee yhtä tai kahta lajia, osa supersuorittaa kaikki aktiviteetit ja osa voi vain rentoutua rannalla ja fiilistellä kavereiden toimintaa. Lisäksi ryhmällenne voidaan järjestää Water-SkiZoon rentoutuskelluntaa tai Vuoksi kelluntaa virtaavassa vedessä.

Kuten muissakin Wake Park Imatran paketeissa, myös kesäpäivä keitaalla ohjelmassa on operaattori mukana koko ajan. Hän opastaa, jotta kaikki pääsevät wakeboardingin saloihin mahdollisimman nopeasti. Tämän lisäksi paikalla myös ohjaaja pitämässä huolen, että wakevuoroaan odottavat (tai jotka haluavat valita rauhallisemmat aktiviteetit) saavat otettua SUP-lautailun, vesipolkupyöräilyn, rentoutuskellunnan tai sähkömaastopyöräilyn haltuun. Kesäpäivällä Wake Park Imatran ohjaajat vetävät vesillä SUP-lautailu ja Vesipyöräily safareita. Halutessanne voimme vetää myös sähkömaastopyörä safareita.

Yksi tunti vetää 4 henkilöä, eli vaikka kahdeksan henkilön ryhmälle Wake Park Imatra  varataan kahdeksi tunniksi jne.

Privaattitunnit sisältävät aina kaikki varusteet, joten osallistujilla täytyy olla mukana vain pyyhe ja märkäpuvun alle puettavat uimavaatteet. Käytössämme on märkäpuvut, jotka pitävät sinut lämpimänä vaikka keli olisi mikä!

Huom! Wake Park Imatra on kesällä säännöllisesti auki. Mikäli sinulla ei ole ryhmää privaattitunnille, voit varata oman aikasi ajanvarauskalenterista. Vaikka tulisit yksin sisältää wakelippu aina operaattorin opetuksen wakeboardingin saloihin.

Lisäksi voit kysyä Saunalauttaa kesäpäivän tukikohdaksi laituriin, tai lähteä ryhmällänne eksoottiselle saunalauttaristeilylle Vuoksen kauniisiin maisemiin. Saunalautan hinnasto löytyy saunalauttaimatra.fi

Lisäpalveluna myös rentoutuskellunta 30€/hlö.

Tietoja:

Paikka: Wake Park Imatra, Varpasaaressa

Kesto: 1 tunti – koko päivä

Aika:  Sulan veden aikaan

Osallistujamäärä: 4-30 hlö. Alle 4hlö privaattitunnit mahdollisia, mutta minimilaskutus 4hlö. Pienryhmillä suosittelemme katsomaan myös vapaita vuoroja.

Ohjaajat: Wake Park Imatran ammattioperaattorit, sekä yhteistyökumppanit (Vuoksen kalastuspuisto, Saunalautta Imatra, Fishing and Trips Imatra, Discover Saimaa, Water-SkiZoo).

Retken vaativuus: Soveltuu kaikille

Hintaan sisältyy: Wake park omaan käyttöön, kaikki varusteet, ohjaus wakeboardingiin, SUP-lautoja, vesipolkupyörät, sähkömastopyörät ja ohjaus näihin.