Kesäkuun Junnuwaket

Kesän Junnuwake-tapahtumat: Suosio jatkuu

 

Kesän kolme ensimmäistä Junnuwake-tapahtumaa Vuoksella ovat osoittautuneet valtavaksi menestykseksi. Osallistujat ovat nauttineet joka hetkestä, ja myös kuun viimeinen Junnuwake tulevana torstaina on varattu loppuun.

 

Ensimmäisessä Junnuwake-tapahtumassa nähtiin kuusi innokasta ensikertalaista, jotka kaikki suoriutuivat hienosti wakeboardingissa. Vesi roiskui ja nauru raikasi, kun osallistujat oppivat nopeasti lajin salat. Ohjaajien johdolla kehityskäyrä oli jyrkkä, ja päivän aikana saavutettiin monia onnistumisia.

 

Tapahtumat ovat olleet täynnä iloa ja energiaa, ja osallistujat ovat lähteneet kotiin hymy huulilla ja uusia taitoja taskussaan. Fortumin tukema Junnuwake-sarja on tarjonnut nuorille upean mahdollisuuden kokea vesiurheilun riemua turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

 

Videolla fiiliksiä ensimmäisestä Junnuwake-tapahtumasta:

 

Älä missaa tilaisuutta osallistua kesän tuleviin Junnuwake-tapahtumiin. Ne jatkuvat läpi kesän joka torstai klo 14-16. Varaa paikkasi seuraavaan sinulle sopivaan Junnuwakeen. Tule mukaan ja koe itse, miksi Junnuwake on kesän huippuelämys Vuoksella!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset löydät tältä. Nähdään vesillä!