Junasaunan Aukioloajat ja hinnastot

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa uudet aukioloajat ja hinnoittelun Imatran Wake Parkin suositulle junasaunalle! Tämä historiallisesta härkävaunusta muutettu sauna tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, joka yhdistää perinteisen suomalaisen saunan viehätyksen ja junan nostalgisen tunnelman.

Junasauna on avoinna yleisille vuoroille tiistaisin ja torstaisin klo 16–20, sekä lauantaisin klo 15-20. Tule nauttimaan löylyistä työpäivän jälkeen tai vietä rentouttava ilta ystävien kanssa.

Hinnat:

  • Normaalihinta: 10 € / tunti / henkilö
  • Wake Parkin asiakkaille ja alle 12-vuotiaille: 5 € / tunti / henkilö

Ryhmähinnoittelu ja leirin perhesauna

Junasauna tarjoaa myös erinomaiset puitteet ryhmille ja yksityistilaisuuksille. Olitpa järjestämässä yritystapahtumaa, syntymäpäiväjuhlia tai vaikka polttareita, junasauna on täydellinen valinta. Myös Vuoksen Kalastuspuiston leiriläisille on tarjolla perhesaunavuoroja.

Hinnat:

  • Ensimmäinen tunti: 100 € + lisätunti 5 € / henkilö / tunti
  • Esimerkiksi 10 hengen ryhmän kolmen tunnin saunavuoro maksaa 200 € (sisältää ALV 24%).
  • Perhesauna Vuoksen Kalastuspuiston leiriläisille 30€ / tunti

Tämä hinnoittelu tekee saunasta erinomaisen valinnan pienille ja keskikokoisille ryhmille, jotka haluavat nauttia yksityisestä saunahetkestä historiallisessa ympäristössä.

Tervetuloa Junasaunaan

Olitpa sitten paikallinen tai matkailija, junasauna tarjoaa unohtumattoman saunakokemuksen kaikille. Tule ja koe kesän eksoottisimmat löylyt historiallisessa junavaunussa! Näe itse, miksi junasaunaa on kehuttu kaikkien löylyttelijöiden toimesta.

Lämpimästi tervetuloa löylyihin!

Varpasaarenpolku 12, 55120 Imatra
Puhelin: 040-0653814
Sähköposti:[email protected]