Ilmaista vesiurheilua nuorille!

Fortum Tarjoaa Ilmaista Vesiurheilua Nuorille Kesällä 2024! #junnuwake

Kesä 2024 tuo mukanaan mahtavia uutisia nuorille vesiurheilun ystäville! Fortum ja Wake Park Imatra ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen 100 nuorelle mahdollisuuden nauttia ilmaisesta vesiurheilusta tänä kesänä. Tämä kampanja on suunnattu nuorille ja sen tarkoituksena on edistää positiivista ilmapiiriä, aktiivista elämäntapaa ja vesistön moninaiskäyttöä.

Milloin?

Ilmainen vesiurheilu järjestetään torstaisin 6.6.–29.8.2024 klo 14–16. Tämä on täydellinen tilaisuus päästä kokeilemaan vesiurheilua upeassa ympäristössä!

Kampanjan Missio

Kampanjan tavoitteena on innostaa nuoria ja heidän lähipiiriään positiivisen urheiluhengen pariin sekä tukea Vuoksen jokivarren ja vesistön monipuolista käyttöä. Haluamme luoda nuorille mahdollisuuksia nauttia kesästä liikunnan parissa ja vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti, joten on tärkeää varata paikka ajoissa. Voit ilmoittautua ilmaiselle vesiurheilutunnille Wake Park Imatran verkkosivujen kautta Fortum-kohdasta: Ilmoittaudu tästä.

Jokaiseen torstaivuoroon otetaan maksimissaan 10 nuorta, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Wake Park Imatra tarjoaa tarvittavat varusteet, kuten märkäpuvun, laudan ja muut turvallisuusvarusteet.

Missä?

Wake Park Imatra
Varpasaarenpolku 12, 55120 Imatra

Saapuminen

Saavuttuasi Wake Park Imatraan ilmoittaudu omalla nimelläsi Wake Parkin työntekijälle. Varusteet katsotaan yhdessä ja käydään läpi turvallisuusohjeet sekä vesilautailun alkeet.

Muuta Huomioitavaa

  • Alle 12-vuotiaat osallistuvat huoltajan kanssa.
  • Uimataito on pakollinen.
  • Muista ottaa mukaan juomapullo, uikkarit ja pyyhe.
  • Noudatamme Turvallisemman tilan periaatteita.

Ajankohtainen Informaatio

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi ajankohtaista tietoa tapahtumista ja kampanjasta:

Kyselyt ja Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

Wake Park Imatra kerää sähköpostit mahdollisia palautekyselyjä varten ja vapaista vuoroista ilmoittamiseen, mutta emme jaa niitä kolmansille osapuolille.

Vesiurheilun Mahdollistaa Fortum

Kiitos Fortumin, tämän kesän #junnuwake-kampanja tekee unelmista totta ja tuo nuorille ikimuistoisia hetkiä veden äärellä. Tule mukaan ja koe kesän riemu Wake Park Imatralla!

Lämpimästi tervetuloa!