Privaatti Wake

35€ /hlö/h

Private Wake on loistava valinta kaikille ryhmille, jotka tahtovat tulla ottamaan wakeboardingin haltuun omalla porukalla (polttarit, virkistyspäivät ja kaveriporukat).

Private wakessa operaattori on teidän kanssa koko ajan mukana. Alussa katsotaan varusteet ja perusasiat, jonka jälkeen lähdetään vesille. Operaattori säätää portaattomasti vetolaitteen nopeutta, joka tekee oppimisesta nopeaa. Eli heti ei tarvitse mennä kovaa, jos ei halua ?

Yksi privaattitunti vetää 4 henkilöä, eli vaikka kahdeksan henkilön ryhmälle Wake Park Imatra varataan kahdeksi tunniksi jne.

Privaattitunnit sisältävät aina kaikki varusteet, joten osallistujilla täytyy olla mukana vain pyyhe ja märkäpuvun alle puettavat uimavaatteet. Käytössämme on märkäpuvut, jotka pitävät sinut lämpimänä vaikka keli olisi mikä!

Huom! Wake Park Imatra on kesällä säännöllisesti auki. Mikäli sinulla ei ole ryhmää privaattitunnille voit varata oman slottisi ajanvarauksen kautta. Vaikka tulisit yksin sisältää wakelippu aina operaattorin opetuksen wakeboardingin saloihin.

Paikka: Wake Park Imatra, Varpasaaressa

Kesto: 1 tunti – koko päivä

Aika:  Sulan veden aikaan

Osallistujamäärä: 4-30 hlö. Alle 4hlö privaattitunnit mahdollisia, mutta minimilaskutus 4hlö.

Ohjaajat: Wake Park Imatran ammattioperaattorit

Hintaan sisältyy: Wake park omaan käyttöön, kaikki varusteet, ohjaus.