Ryhmät

Polttarit tai virkistyspäivät wake parkilla

Wake Park Imatra tarjoaa vauhdikasta meininkiä erikoispäivien iloksi. Vesi roiskuu, nauru raikaa ja jokaiselle riittää mielyttävää tekemistä! Sillä ryhmäpäivät wake parkilla ei ole pelkästään vauhdikasta wakea, vaan voitte yhdistää siihen useita muita lajeja ja täten rakentaa rantapäivän missä viihtyy ryhmästänne kaikki. Yhdessä kaikkien Varpasaaressa toimivien yhteistyökumpaneidemme kanssa varmistamme tämän teille.

Oma parkki, oma laituri, oma keidas

Kun järjestät erikoispäivän wake parkilla yli neljälle henkilölle varataan koko paikka teidän käyttöönne. Voitte laittaa vähän omaa musiikkia, levittäytyä vapaasti alueelle ja rentoutua.

Muutakin kuin wakeboardingia

Yhdistämällä useita eri lajeja varmistat, että jokainen yhteisöstäsi viihtyy. Tarjoamme wakeboardingin kylkeen SUP-lautailua, vesipolkupyöräilyä, maasto- ja kaupunkipyöräilyä, vuoksi kelluntaa, minigolfia, kalastusretkiä ja saunalautta-, sekä maisemaristeilyjä Vuoksella. Aktiviteetit voidaan toteuttaa omatoimisesti tai ohjattuna, kuitenkin Vuoksi kellunta ja risteilyt tarjoamme kipparin kera. Kaikki oheislajit ja palvelut toteutetaan yhteistyössä mm. Vuoksen kalastuspuiston, Saunalautta-Imatran, WBWuoksen, Water-SkiZoon ja Fishing and trips Imatran kanssa.

Privaatti wake

Ota wakeboarding haltuun omalla porukalla. Tarvitset vain uikkarit ja pyyhkeen.

35€ /hlö
Wake + 1

Nappaa wakeboardingin lisäksi yksi laji rinnalle omatoimiseen harrastamiseen.

50€ /hlö
Kesäpäivä keitaalla

WAKE, SUP, vesipolkupyörät, sähkömaastopyörät, Vuoksi kellunta ja muut mieleisenne aktiviteetit tekevät tästä päivän, jota ei helpolla unohda!

95€ /hlö